Гаджето на Андрей Арнаудов е в несвяст!

1
709

Андрей Арнаудов вече мисли за голямата стъпка в живота си, но плановете му са по-различни от тези на неговата възлюбена!

Въпреки че отново е обвързан, Андрей Арнаудов не живее в пълно щастие. Причината е в разминаванията му във вижданията с Емануела Толева.

Както е известно, от доста време насам продуцентът на „Папараци“ изпитва желание най-после да има дете. Този въпрос е бил обсъден и с Емануела, която нямала против да стане майка на първата му рожба.

Проблемът обаче идвал от това, че Андрей Арнаудов не искал повече да чува за брак. Нещо, което по-младата от него бивша баскетболистка не можела да приеме.

Емануела Толева има разминавания с Андрей Арнаудов, ами сега?
Емануела Толева има разминавания с Андрей Арнаудов, ами сега?

Андрю бил толкова разочарован от единствения си брак дотук, че за нищо на света не искал отново да си причинява това. Бившата му Даниела Янков още била като кошмар за него.



Нека припомним, че през 2009 г. Андрей се ожени за сръбкинята след едва няколкомесечна връзка преди това. Бракът им издържа около година, след което Дани се прибра в Сърбия.

Парадоксалното е, че сръбската хубавица се раздели с продуцента заради отказа му да имат деца, а сега той самият иска такива. Вече е късно да му ги роди Янков обаче, понеже тя е омъжена повторно и чака третата си рожба.

Емануела Толева нямала никакво желание да забременява, преди да се е омъжила. Това се явявало като много сериозен проблем помежду им в момента, защото Андрей Арнаудов нямал намерение, ама никакво, да слага отново халката.

Темата с децата до момента разваля почти всяка по-сериозна връзка на тв водещия. Първоначално той не искаше да бъде баща, поради което го напусна съпругата му.

Впоследствие Бориса Тютюнджиева му разби сърцето с отказа си да бъде майка.

Сега пък Емануела Толева иска дете, но не и по този начин. Тя е гадже на Андрей от началото на тази година и всички твърдят, че по-щастлив с друга жена не са го виждали досега.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Андрей ще си има дечица,след като го иска.Той е интелигентен мъж,пожелавам му минимум 3 деца.Дано не се размотава като Слави,времето лети.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.