Драмата на Деси Цонева започва още преди смъртта на баща ѝ

0
535

Деси Цонева не е имала лекия живот, за който всички предполагат!

Шерката на Димитър Цонев е едно от най-обсъжданите лица през последните дни.

Всички смятат, че Деси Цонева е галеница на съдбата, защото баща ѝ е известен и с възможности, но и това момиче е имало много тежки мигове дотук.

Разбира се, най-тежкият е свързан със загубата на Митко, който почина преди двадесетина дни. Самата журналистка призна, че двамата са били много близки и още не може да повярва, че него го няма.

Деси Цонева
Деси Цонева

Драмата на Деси Цонева обаче започва близо 5 години по-рано. Тогава тя е омъжена за Янчо Таков, с когото се разведе впоследствие по скандален начин.



Бракът на двамата млади е бил повече от неприятен за наследницата на Димитър Цонев. Оказва се, че тя е била бита от Янчо, пише Slava.bg.

Към края на любовта им Таков се е държал недопустимо. Тогава Деси Цонева е била вече бременна, но това не го е спряло да стори нещо отвратително.

Двамата били в автомобила на Янчо, когато се скарали. Той посегнал и буквално я изхвърлил от колата. Маневра, която едва не убила бебето им.

„Не знам как оцеля детето ми. Явно Господ го е пазил.“ – споделя днес Деси Цонева.

В крайна сметка до развод се стига непосредствено след тази случка, но боят за репортерката не спира.

Веднъж тя се засякла с бившия си съпруг в заведение и след размяна на остри реплики той ѝ зашлевил силен шамар пред всички присъстващи.

„Хората си мислят, че щом е от известна фамилия, животът ѝ е много лек. Не е задължително да е така. Деси е преживяла много тежки мигове, последният от който е най-жестокият за нея.“ – споделят близките на младата журналистка.

Внучката на Коста Цонев обра изключително много негативи от своето решение да участва във „ВИП Брадър 2016“, но може би има своята причина да го стори. Ще видим в идните седмици, всичко зависи от поведението ѝ в Къщата.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.