Кошмар преди раждането: Бременната Емилия е в несвяст!

0
1370

Емилия не е на себе си, а скоро ще има още едно дете!

Фолк певицата Емилия не може да повярва, че ѝ се налага абсолютно сама да отглежда сина си Иван и в същото време да се грижи за бременността си.

Половинката ѝ Коко Динев изобщо не обръщал внимание на семейството си и предпочитал да прекарва нощите по нощните заведения, пише в. „Шоу“.

Това обиждало Емилия, която била принудена да си прави разходки сама и да следи здравословното си състояние сама. Нещо, което възмущавало съседите ѝ.

Бременната Емилия търпи удар след удар
Бременната Емилия търпи удар след удар

„По цял ден е самичка горката. Мъжът ѝ се прибира чак в малките часове, когато вече е заспала. Как успява с това бременно коремче да върти цялото домакинство, наистина е за учудване.“ – споделят хора, живеещи в близост до известното семейство.



Най-стряскащото за Емилия обаче било това, че съвсем скоро е терминът ѝ. Певицата се притеснявала да не би големият ден да настъпи по-рано и да няма кой да я закара до болницата.

„Ако водите ми изтекат у дома, ще бъде кошмар за мен.“ – вайкала се блондинката пред близките си.

В същото време Коко Динев постоянно се прибирал подпийнал и изобщо не му било до разговори, свързани с раждания. Затова той просто игнорирал жена си.

Друг голям удар за Емилия е, че от няколко месеца тя не е изпитвала любовна ласка. Откакто бременността ѝ започнала да личи, Коко изобщо не се чувствал привлечен от нея и избягвал по-интимен контакт.

Това дава повод на злите езици да коментират, че футболният бос кръшка на фолк дивата. Тези слухове се засилват и от нощните му запои по кръчмите.

„Не е редно да не бъдеш до жена си в най-напрегнатия за нея миг. Той се показва като безотговорен мъж.“ – шушукат из обществените среди.

Според слуховете, поведнието на Коко Динев е било същото и по време на бременността на Емилия с първото им дете Иван.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.