55 години ли? Радинела Бусерска взривява родния ефир и до днес (СНИМКИ)

0
986

Радинела Бусерска прави невероятно впечатление от 25 години насам!

Когато през 1991 г. Радинела Бусерска се появи за пръв път на екран, цяла България бе възхитена от нейната красота. Най-странното обаче е, че с годините тази красота ставаше все по-голяма, забеляза Topactualno.com.

Онлайн проучване наскоро определи именно Радинела Бусерска като най-красивата новинарка в България. В тази анкета тя надделя над неземни красавици като Вики Петрова, Лиляна Боянова и Мира Добрева.

Радинела Бусерска през цялата си кариера се състезаваше по красота с друга своя колежка от БНТ. Това е Радина Червенова, която е с няколко години по-възрастна от нея.

Затова не е случайно мнението, което се шири, че най-красивите журналистки работят или са работили в Националната телевизия.



В момента Радинела Бусерска се подвизава в Bulgaria On Air. Там червенокосата красавица работи от 5 години. Самата тя признава, че е напуснала БНТ единствено поради нуждата от промяна.

„Исках да предприема нещо ново и различно. В БНТ бях цели 20 години, стигна ми това време. Сега се чувствам щастлива в друга телевизия.“ – споделяла пред близките си Радинела Бусерска.

Тя ще чукне 55 г. само след около седмица, но това не променя красотата ѝ. За нея хората казват, че би могла да стане най-красивата баба в историята.

Все още Радинела е далеч от това, тъй като дъщеря ѝ не мисли за брак или пък деца. Тя се подвизава в голяма ПР компания, с което все пак е поела поне малко от пътя на майка си.

Радинела Бусерска е красавица, на чиито прелести обаче към момента не се радва никой. Новинарката е необвързана от няколко месеца. Последната ѝ връзка беше с младок, който обаче не ѝ даде нужното щастие.

„Журналистки като Радинела Бусерска ме карат да гледам телевизия. Тя е толкова уникално красива, че ми идва да се оженя за нея още сега.“ – пише форумник.

Тази ѝ красота обаче невинаги ѝ е носила дивиденти. Преди години един от феновете ѝ е бил обсебен от нея и я е причаквал навсякъде. Това е накарало Радинела да се обърне дори към полицията.

Вижте няколко снимки на уникалната Бусерска!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.