Отпадналият Алек Сандър бесен: Ще си платите!

0
511

Алек Сандър жадува за възмездие, след като се прости завинаги с “ВИП Брадър”!

Певецът, композитор и нашумял в чужбина фотомодел Алек Сандър не приема никак добре своето отпадане от “ВИП Брадър” снощи. Той не възнамерява да догледа шоуто и дори е обиден на Съквартирантите.

“Да не ме бяха номинирали, а сега ми плачат. Малко изкуствено се получи. Ще си платят тези, които не са ме искали в Къщата.” – беснеел Алек Сандър пред близките си.

Според слуховете, певецът много искал да спечели предаването и заради това останал толкова разочарован, че го напуска първи. Тук трябва да уточним, че Алек всъщност е вторият напуснал, но Герги Софкин си тръгна по собствено желание.

Алек Сандър не може да приеме истината
Алек Сандър не може да приеме истината

Сандър виждал в себе си новия Джино Бианкалана – живеещ в САЩ българин, който ще плени зрителите с възпитанието си. Това го карало да се надява, че може да триумфира в шоуто, както го стори бившият на Джена.“Ако не бяха ме номинирали толкова рано, щях да стигна до финала. Така и не разбрах с какво предизвиках тази номинация. Разочарован съм.” – вайкал се фотомоделът.

Говори се, че Алек Сандър имал комплекси, че не е популярен на родна земя, а само зад граница. Затова на драго сърце приел предложението на “ВИП Брадър”, смятайки че пребиваването в Къщата ще му помогне да си намери работа и у нас.

Ранното му отпадане обаче го сразило, защото му показало, че хората не са го обикнали за тези 12 дни в шоуто. Това наранило певеца и той се зарекъл дори да не се появи на финала, когато по традиция се събират всички участници.

Алек нямал търпение да се върне в Америка, където считал, че го ценят много повече. В момента той чака да мине уикендът, за да гостува на Гала в “На кафе”, както е по договор, и след това да вземе първия полет за САЩ.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.