Докато е зад решетките, жесток удар връхлетя Анита Мейзер!

0
411

Анита Мейзер бе застигната от нещо доста неприятно!

Силиконката Анита Мейзер, която уби собствения си мъж, може да се раздели с близо половин милион лв. Това твърдят източници на Blitz.bg.

Семейството на покойния Николай Димов има намерение да съди убийцата му за обезщетение. Главният инициатор за тази стъпка е сестрата на културиста – Милен Димова.

Тя е общински съветник и част от съдебните заседатели на районния варненски съд, което прави задачата ѝ срещу Ани Мейзер доста лесна.

Анита Мейзер
Анита Мейзер

Според информациите, имотите на Анита се оценяват на над милион. Отделно тя притежава огромни суми пари в банкови сметки. Всичко това я прави апетитна хапка за всеки, който има някакво правно основание да иска обезщетение от нея.



Анита Мейзер обаче изобщо не се притеснявала за своите пари. Сега тя мислела как да излезе от ареста и да не бъде осъдена ефективно.

Силиконката вече ползва парите си в опит да излезе на свобода, но удари на камък. Тя предложи подкуп на полицейски служител, за което ѝ бе повдигнато второ обвинение. Сумата, предложена от нея, беше 30 хил. лв.

Сестрата на жертвата обаче имала намерение да съсипе Анита. Освен парите, които възнамерява да ѝ вземе, Милена Димова смятала да гони до дупка Мейзер и да вкара всичките си връзки в употреба, за да може убийцата на брат ѝ да лежи в затвора.

Според слуховете, Ани била готова да се раздели с половината си имущество, само и само да бъде оставена на мира от сестрата на Ники. Говори се, че убийцата даже е предложила доброволно да отстъпи голяма част от състоянието си, но Милена предпочела да търси отплата докрай.

Припомняме, че Анита Мейзер удуши своя съпруг с конски опашки преди повече от месец. Двамата играели на Строга господарка, когато се е стигнало до фаталния край.

По закон Анита може да стои в ареста цяла година, преди да ѝ бъде издадена присъда. Така че развръзката по делото не се очаква скоро.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.