Близките на Диляна Попова след драмата на рождения ден: Блатечки е чудовище!

1
567

Диляна Попова получи жесток шамар от бившия си, но тя вече свиква с това!

Красивата актриса и бизнесдама Диляна Попова трудно преглътна факта, че Асен Блатечки дори не честити рождения ден на сина им. Борил навърши 2 годинки, но актьорът дори не се появи на партито.

Това е втора такава постъпка на Чарли от „Стъклен дом“. Миналата година той отново не бе забелязан да отбелязва празника на второто си дете.

Според запознати, причината е изцяло в съпругата му Катерина Горанова, която точно на тази дата отказвала да го пусне при Диляна Попова.

Диляна Попова търпи удар след удар от Асен Блатечки и Катерина
Диляна Попова търпи удар след удар от Асен Блатечки и Катерина

На Блатечки пък му било неудобно да отиде на празника, тъй като все още изпитвал вина, че синът му е плод на изневяра.



Приятелите на Диляна обаче са потресени от отношението на актьора. Те не могат да повярват, че един баща няма да подари нищо на сина си за рождения му ден.

„Той е истинско чудовище. Детето цял ден го чакаше, а той дори един телефон не завъртя. Просто да съжалиш Борилчо, че расте без татко.“ – беснеят близки до Диляна Попова.

Самият Асен Блатечки неведнъж е опитвал да се изкарва баща за пример. Той осигури жилище за Диляна Попова и общия им син, както и солидна месечна издръжка. С това обаче сякаш е сметнал, че задълженията му се изчерпват.

Говори се, че откакто Катя го прибрала за пореден път, актьорът съвсем забравил за второто си семейство. Той бил толкова отдаден на каузата да накара съпругата си да му прости, че му било неудобно да посещава Борил.

Това принуждава Диляна Попова да отглежда сина си съвсем сама. Помага ѝ майка ѝ, но и тя невинаги може да бъде на разположение, тъй като не живее основно в София.

„Горкото Диде… Той я залъгваше, че ще станат семейство, а когато тя забременя, си би камшика. Отвратително!“ – възмущават се приятелите на красивата Диляна Попова.

Актрисата имаше няколко кратки връзки след Асен Блатечки, но се говори, че мъжете винаги бягали от нея, защото не искали да бъдат ничий пастрок.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Когато „горкото Диде…“ разбиваше неговото семейство/ не без негово участие, разбира се/ защо не се сети, че и нея може да я зрежат. Е случи…..

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.