Шок: Брад Пит чака ново дете, но не от Анджи?

0
351

Брад Пит може отново да стане баща, твърдят в САЩ!

Холивудската знаменитост Брад Пит е напът да се сдобие с нов свой наследник. Този път обаче той може да не дойде от Анджелина Джоли, а от Марион Котияр.

Според много от медиите в САЩ, детето на френската актриса е от съпруга на Анджи, а не от мъжа ѝ Гийом Кане. Дори се предполага, че точно това е преляло чашата за брака на Пит и Джоли, а не самата изневяра.

Въпреки че французойката се кълне, че е нямала нищо с партньора си от „Съюзени“, твърденията ѝ се подлагат под сериозна въпросителна.

Анджелина Джоли не успя да прости на Брад Пит само едно нещо
Анджелина Джоли не успя да прости на Брад Пит само едно нещо

Марион е в средата на бременността си, но зад Океана се твърди, че връзката на Брад Пит с нея датира още отпреди общия им филм. Дори има голяма вероятност именно актьорът да е уредил любовницата си да работи с него.

Версията за бебето на Брад се потвърждава и от обстоятелството, че Анджелина Джоли го напусна заради изневяра. Това се случи, при положение че забежката не бе първата му. Публична тайна е, че двамата бяха в отворена връзка и си лягаха с различни хора, дори със собствения си пол.



Този път обаче Анджи тегли чертата. По всяка вероятност бременността на Котияр от съпруга ѝ я е изкарала от равновесие.

Кане обяви всичките спекулации в пресата са измислици. Говори се обаче, че дори самият той не е бил наясно с извънбрачната връзка на жена си, камо ли че бебето може да не е негово.

Припомняме, че Брад Пит вече има шест деца, но само три са негови биологични. Всичките са от Анджелина Джоли, заради която напусна Дженифър Анистън. Той го направи главно защото втората не можеше или не искаше да го дари с наследник.

Следвайки пътя на логиката, в САЩ вече се правят залози дали ако бебето на Марион се окаже на Брад Пит, той ще се обвърже с нея или просто ще се покрие.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.