Слави Горанчовски накара цяла България да се гордее, триумфира с абсолютна титла във Флорида! (ГАЛЕРИЯ ОТ СНИМКИ)

0
583

Слави Горанчовски за поредна година доказа пред света и цяла Америка, че малка България мачка наред, спечелвайки абсолютната титла в категорията „Men’s Physigue“ на престижното състезание „IFBB Hurricane“, провело се в Флорида. В турнира участва и нашата състезателка Биляна Йотовска, която грабна трето място в категорията „Бикини фитнес“.

Слави Горанчовски
Слави Горанчовски

Българският състезател Слави Горанчовски не спира да показва невероятни резултати на световния подиум зад океана, грабвайки поредната си абсолютна титла в категорията. Само за протокала е необходимо да отбележим, че постиженията на нашето момче не са някаква случайност на съдбата, а това е третата му абсолютна титла в Щатите само за последните 2-3 години.

Слави отнася конкуренцията след всяко едно състезание и често пъти му се налага да се връща в България със свръх багаж – налага му се допълнителен куфар, за да може да събере купите, медалите и трофеите, с които е прославил страната ни.

Слави Горанчовски
Слави Горанчовски

Зад успеха му се крие тоново желязо, стриктни диети и часове, прекарани в залата. Много лишения, проява на характер, упоритостта и постоянството, за да покаже на света на какво е способен един българин. Слави Горанчовски се гордее с народността си. Сам пише във Фейсбук страницата си ТУК> „“Българите сме много силни и борбени хора! Дали се корени в гените ни, или е заради реалността и условията, в които сме принудени да оцеляваме в нашата държава, не зная!“, но е факт постиженията, до които успя да достигне.

Освен абсолютната му победа на състезанието „Men’s Physique“ на турнира „IFBB Hurricane“, провело се във Флорида, няколко дни по-рано спечели и бронза на елитния конкурс на Flex, в Лас Вегас, надминавайки повече от 40 души, участвали в турнира.



Истината обаче е, че и тогава бе победител в състезанието, но съдиите видимо го подцениха. Спрямо участниците , отредени на първо и второ място, класата на Слави е на много по-високо ниво, забележимо дори и от хора, които не са запознати с критериите за победител. На същия турнир Olympia Flex Magazine Model 2016 Биляна Йотовска успя да грабне първото място.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.