Слави Горанчовски накара цяла България да се гордее, триумфира с абсолютна титла във Флорида! (ГАЛЕРИЯ ОТ СНИМКИ)

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Слави Горанчовски за поредна година доказа пред света и цяла Америка, че малка България мачка наред, спечелвайки абсолютната титла в категорията “Men’s Physigue” на престижното състезание “IFBB Hurricane”, провело се в Флорида. В турнира участва и нашата състезателка Биляна Йотовска, която грабна трето място в категорията “Бикини фитнес”.

Слави Горанчовски

Слави Горанчовски

Българският състезател Слави Горанчовски не спира да показва невероятни резултати на световния подиум зад океана, грабвайки поредната си абсолютна титла в категорията. Само за протокала е необходимо да отбележим, че постиженията на нашето момче не са някаква случайност на съдбата, а това е третата му абсолютна титла в Щатите само за последните 2-3 години.

Слави отнася конкуренцията след всяко едно състезание и често пъти му се налага да се връща в България със свръх багаж – налага му се допълнителен куфар, за да може да събере купите, медалите и трофеите, с които е прославил страната ни.

Слави Горанчовски

Слави Горанчовски

Зад успеха му се крие тоново желязо, стриктни диети и часове, прекарани в залата. Много лишения, проява на характер, упоритостта и постоянството, за да покаже на света на какво е способен един българин. Слави Горанчовски се гордее с народността си. Сам пише във Фейсбук страницата си ТУК> “”Българите сме много силни и борбени хора! Дали се корени в гените ни, или е заради реалността и условията, в които сме принудени да оцеляваме в нашата държава, не зная!”, но е факт постиженията, до които успя да достигне.

Освен абсолютната му победа на състезанието “Men’s Physique” на турнира “IFBB Hurricane”, провело се във Флорида, няколко дни по-рано спечели и бронза на елитния конкурс на Flex, в Лас Вегас, надминавайки повече от 40 души, участвали в турнира.Истината обаче е, че и тогава бе победител в състезанието, но съдиите видимо го подцениха. Спрямо участниците , отредени на първо и второ място, класата на Слави е на много по-високо ниво, забележимо дори и от хора, които не са запознати с критериите за победител. На същия турнир Olympia Flex Magazine Model 2016 Биляна Йотовска успя да грабне първото място.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар