Лъсна голяма измама в шоуто „ВИП Брадър“

0
239

„ВИП Брадър“ мами зрителите си за поредна година!

В интернет вече много хора подозират, че Лудницата на Къщата всъщност не е никакъв кошмар за съквартирантите. Това просто е начин „ВИП Брадър“ да покачи своя рейтинг.

Тези, които бяха пратени там снощи, всъщност стояли само по няколко часа на ден, колкото да бъде направен монтаж за излъчване. След това се връщали в луксозната част на Къщата.

Договорите на всяка една от звездите били бетон в това отношение и в тях имало изрично записано, че те трябва да имат всички удобства, на които са свикнали преди това.

"ВИП Брадър" пак лъже зрителите
„ВИП Брадър“ пак лъже зрителите

В това число влизат спането на удобно легло, комфортни баня и тоалетна, както и стойностна храна. Именно от последното лъсва и още една лъжа на шоуто.



Както знаем, всички участници ежедневно са подлагани на мисии, от изпълняването на които зависи бюджета им за следващите 7 дни. Всъщност обаче от мисиите нищо не зависи, освен рейтинга на „ВИП Брадър“, разбира се.

В договора на всеки един участник било записано, че винаги трябва да има хранителното меню, което поиска. Затова няма как някой в Къщата да гладува, съобщава Pik.bg.

От дълго време се говори за измамите на най-известното риалити у нас. Досега те бяха свързани предимно с вота при гласуването по време на елиминации.

Оказва се обаче, че има и други неща, които от Големия Брат не желаят да представят или пък да се видят. Нещо, което измъчва много зрители.

Така например от предаването не са излъчили едно от най-провокативните неща в Къщата до този момент. Това са ласките между Алек Сандър и Деси Цонева в тоалетната, за които призна самият фотомодел.

Очевидно от шоуто опитват да пазят имиджа на щерката на Митко Цонев и затова не излъчват нищо по-пикантно или пък нелицеприятно с нейно участие.

Въпреки всичко гореизброено, „ВИП Брадър“ продължава да има най-високия рейтинг от всички риалити предавания през тази есен. Гледаемостта му обаче е сериозно понамаляла в сравнение с миналата година.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.