Иван и Андрей бесни на Би Ти Ви: Такова чудо не сме видели никъде!

0
227

Иван и Андрей са повече от бесни на Би Ти Ви и дори заплашват с преминаване в кръвния враг Нова телевизия!

Продуцентите Иван и Андрей не понасят никак добре новината, че тази година ще разполагат с по-малко пари. Би Ти Ви реши да им ореже приходите, което ги вбеси.

Както стана ясно, новото ръководство на тв медията се е заело здраво със стесняване на разходите. Затова риалити предаването „Истински истории“ е получило разрешение за излъчването само на половината си епизоди през новия сезон.

Проблемът за Иван и Андрей идвал оттам, че всички серии вече били заснети и на практика трудът им отива на вятъра, поне за момента. Все пак те ще пуснат и другата половина от епизодите, но чак догодина. През това време ще трябва да се задоволят с по-ниски бюджети.

„Обиколили сме толкова телевизии, но такова чудо не бяхме виждали. Дадоха ни зелена светлина да правим предаването както си знаем и после ни отрязаха. Не е коректно.“ – беснеели Иван и Андрей пред приятелите си.



Иван и Андрей са бесни на БТВ
Иван и Андрей преживяха страшен удар от Би Ти Ви

Така те остават само с половината бюджет за „Истински истории“ и пълния за „Папараци“. Нещо, което ще намали значително приходите на продуцентите.

Затова Иван и Андрей започнали да обмислят връшане на „Къртицата“ е родния ефир. Сред новите ръководители на Би Ти Ви имало много фенове на това риалити предаване.

Припомняме, че БТВ спаси Христов и Арнаудов преди 3 години, когато ги прибра след краха на ТВ7. Затова двамата трябва да са много благодарни на медията. Те обаче не го осъзнавали и дори заплашвали началството, че ако има още орязвания в скоро време,  ще се прехвърлят в Нова ТВ.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.