След отслабването: Ани Хоанг накара Люси да плаче!

0
616

Ани Хоанг се оказа съвсем различна от всичи представи на хората!

Люси Иларионов се сдоби с шестица от тотото, тъй като гаджето му е Ани Хоанг. Певицата с виетнамски корени многократно е била обвинявана, че е с режисьора заради кариерата си, но това не е така.

Фолк дивата на „Пайнер“ доказа на критиците си, че действително обича Людмил. Тя се оказа човекът, който му е помогнал най-много да се възстанови след операцията.

Ани Хоанг е подкрепяла любимия си през цялото време. Още когато го зърнала в болницата, след като дошъл в съзнание, певицата се разплакала от вълнение и притеснение за състоянието му.

Ани Хоанг помогна на Люси да се възстанови
Ани Хоанг помогна на Люси да се възстанови

„Когато чух да казва, че иска да ходи на дискотека, рзбрах, че е добре и се успокоих.“ – сподели Ани тази сутрин в Cool…t.



Екзотичната фолк дива е помогнала на Люси много при захранването му след това. Тя му е готвила супички и други леки неща, с които да възстанови организма му.

Припомняме, че режисьорът Люси Иларионов легна под ножа с цел отслабване. Хирурзите премахнаха от него цели 60 кг., с което нормализираха и здравето му.

В момента бившият брадър тежи около 100 кг., което за неговия ръст пак е доста, но поне в рамките на по-нормалното. Той е платил за операцията благодарение на хонорара си от „ВИП Брадър“.

Люси Иларионов сам призна пред Петя Дикова, че е голям романтик. Това прави душата му много нежна. Затова не е чудно, че често плаче. Именно това е направил на няколко пъти и пред Ани Хоанг, когато е видял как тя се отдава напълно за неговото здраве.

Решението на режисьорът да се подложи на операция за изрязване на част от стомаха дойде преди година, когато узнал, че има диабет. Тогава предприел стъпки да стопи теглото си, за да не го покоси нещо още по-страшно.

Двамата с Ани още не мислят за сватба. Той има вече един брак, последван и от развод. Тя пък е само на 25 г. и все още не се надява да надене халката.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.