Майк Тайсън си падна по една от жените в Къщата: Виж коя е тя!

0
344

Майк Тайсън е много впечатлен от българските жени!

Легендарният боксьор Майк Тайсън изпитва изключителна радост от подвизаването си във „ВИП Брадър“. Това, което най-вече го впечатлява, е красотата на нашите жени.

Чернокожият бивш спортист дори вече си е харесал една от жените в Къщата. Това е фолк дивата Рени, с която танцува още в първата нощ след влизането си в шоуто.

Майк Тайсън бил очарован от формите на 47-годишната певица. Дори обмислял да я покани някой път на среща.

Майк Тайсън се забавлява с Рени
Майк Тайсън се забавлява с Рени

Бившият боксьор е женен в момента, но за него се говори, че обича да ухважва жените. Ако си постави за цел Рени, то най-вероятно ще я спечели.



Изпълнителката на „Плакала съм“ започна участието си във „ВИП Брадър“ след голяма любовна драма. Тя бе изоставена от бащата на децата си, който заживя с друга жена.

Имайки всичко това предвид, може би Рени няма да иска нова връзка, но една авантюра със звезда като Майк Тайсън би й дошла добре.

Интересното е, че в Къщата има и други хубавици, но боксьорът се е впечатлил най-вече от Рени. Емануела, Глория Петкова, Надя Иванова и Жана Бергендорф също изглеждат привлекателно, в което няма спор.

Междувременно започва да лъсва и друга измама на Големия Брат. Майк Тайсън всъщност не е един от Съквартирантите, а просто се заснемат сцените с него и той си продължава престоя си в България навън.

Звярът, както някога наричаха боксьора, се забавлявал по столичните заведения и дори не бил задължен да спи в Къщата. Хонорарът му от шоуто вече бил преведен и Майк дори бил започнал да го харчи за забавления в България.

Тази практика на Биг Брадър, в която подлъгва зрителите, става нещо като традиция. Преди няколко дни се говореше усилено, че тези, които бяха пратени в Лудницата, всъщност са стояли там само за снимките и след няколко часа са се върнали в хубавата част на Къщата.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.