Херцогиня Кейт следва заветите на принцеса Даяна и постигна страхотни успехи

0
804

Принцеса Даяна остави своя безценен пример на своите деца и снахи. Херцогиня Кейт смело върви по стъпките на своята свекърва

Принцеса Даяна и херцогиня  Кейт в Пакистан

През настоящата седмица принц Уилям и херцогиня Кейт са на официално държавно посещение в Пакистан.

Пакистан е част от Общността на нациите. По този начин бившата колония на Англия продължава да бъде под юрисдикцията на кралица Елизабет Втора, заедно с още 52 държави  по целия свят.

През изминалите 13 години членовете на британското кралско семейство не са правили посещение в Пакистан. Затова визитата на принц Уилям и на херцогиня Кейт беше посрещната с огромно вълнение от страна на местните хора.

В края на 80-те години на ХХ век принцеса Даяна и принц Чарлз ходиха в Пакистан. Присъствието на Даяна вдигна рейтинга на кралското семейство в тази далечна екзотична страна.



Принцеса Даяна спази местните обичаи, носейки тоалети като пакистанките. Тогава за гардероба й се погрижи дизайнерът Катрин Уокър.

Елегантната и красива Даяна изглеждаше прелестна в шалвари и дълга роба. Облеклото се нарича още курта. Пакистанците останаха възхитени.

Принц Уилям и херцогиня Кейт излизат от главната джамия – Кейт е облечена в шалвари и роба с покрита глава като пакистанките

За настоящото пътуване до Пакистан херцогиня Кейт също се довери на модна къща „Катрин Уокър“. Дизайнерът Катрин Уокър почина на 23 септември 2010 г., но модната къща продължава да работи като световните марки „Шанел“, „Нина Ричи“, „Ланвин“ и други.

Херцогиня Кейт също беше облечена в дълги роби и с шалвари. Висока и елегантна като своята свекърва, Катрин също направи страхотно впечатление на пакистанците.

Двамата с принц Уилям посетиха клиника за лечение на онкоболни деца. Детска градина и училище. Наблюдаваха обучение на полицейски кучета.

Принцеса Даяна и Имран Хан – Имран Хан, херцогиня Кейт и принц Уилям – едно семейно приятелство, което продължава и днес

Проведоха официални срещи с президента на страната и с министър-председателя.

Срещата с премиера Имран Хан беше особено вълнуваща. Той и неговата бивша съпруга англичанката Джемайма Голдсмит – Хан бяха близки приятели на принцеса Даяна. След развода през 2004 г. Джемайма Голдсмит се завърна в Англия и продължи своята кариера на журналист, филмов продуцент документалист, политик и общественик. Но децата на Даяна продължават това красиво приятелство.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.