Мария Игнатова зачева от Рачков ин витро

0
346

Мария Игнатова и Димитър Рачков искат да си имат общо дете!

Двойката Димитър Рачков – Мария Игнатова продължава да изумява. Те се разделяха и събираха десетки пъти, а преди седмици се ожениха.

Рачков и Мария Игнатова
Димитър Рачков ще има ин витро дете от Мария Игнатова

Сега вече двамата са готови на следващата стъпка, а именно да си направят бебе. Това е нещото, което през годините ги разделяше толкова пъти.

Митко винаги е искал да има дете от Мария. Тя обаче се дърпаше, тъй като единствената й бременност досега е била кошмарна.

Тв водещата без малко да умре по време на раждането на сина й Виктор. Лекарите стигнали дотам, че да питат бащата – Петко Димитров, кого иска да запази жив – жена си или детето си.



В крайна сметка и двамата оцелели, но споменът у Игнатова не се заличил никога. Затова тя години наред упорстваше да роди още едно дете.

Най-после обаче е склонила, понеже Рачков й поставил ултиматум, че ако иска да се съберат отново, ще трябва да си имат бебе. Това накарало блондинката да се съгласи.

Тъй като възрастта й е вече доста напреднала за родилка, Мария смятала да се подложи на ин витро. През септември тя ще навърши 39 г., което е наистина доста за жена, която тепърва ще забременява и ражда.

Разбира се, и този път тя ще иска да роди със секцио. Това е най-безболезненият начин за нея в момента.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.