Българска гадателка: Хороскопът е пътната ни карта, но може да го променяме!

0
391

Гадателка от България разкри тайните на хороскопа

Гадателка твърди, че хороскопа е много важен за човека. Българската астроложка Лада Дунчева събира знанията си в London school of astrology в Англия и от доказани имена в тази сфера от Америка.Тя се учи и от българските си колеги.

Българската гадателка Лада Дунчева разкрива невероятни неща
Българската гадателка Лада Дунчева разкрива невероятни неща

Българската гадателка е родена в Ямбол, но дълги години живее в Лондон, а от няколко месеца е омъжена в САЩ. Твърди, че хороскопа е житейски код, с който се раждаме.

В него е закодирано всичко, от възможностите за кариера, бизнес, любов, какви са ни перспективите за богатство, от къде ще го добием, както и информация за здравето ни.

Българската топ астроложка твърди, че тя ни дава информация и какво сме изработили дотук, в предишните си животи. Но хороскопите, направени само по слънчевия знак са недостатъчни. Те дават едва 5% от информацията.



„Часът на раждане, дори минутите, планетите в мига на раждането (асцендентът) отличава хората и има огромно значение при прогнозите. Винаги съветвам хората да четат и асцендента си”, обяснява Лада Дунчева.

Според нея часът на раждането определя началото на личния хороскоп. И показва какво влиза в духа по време на раждането. Асцендентът определя пътя, по който човек трябва да извърви, както определя характеристиките на неговото физическо тяло. Луната дава информация за чувствата, емоциите и душата. Слънчевият знак в хороскопа ни разкрива какво е нашето признание, висшето начало в душата, креативността.

Според българската астроложка ние, хората, имаме възможност да променяме пътната си карта, т.е. хороскопа. Българската гадателка е категорична, че трябва да развиваме положителните страни, залегнали в хороскопа ни. И да се стремим да се учим по-философски да преодоляваме трудностите в живота си.

Защото това, което ни е заложено като даденост и дарба, ние сами може да го развиваме в положителна насока и де се стремим да бъдем по-отворени към света, по-одухотворени и да вършим добри дела.Така променяме кармата и си постиламе за бъдещото щастие и следващото прераждане, твърди българската гадателка.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.