Приятелки си направиха селфи и заснеха загадъчно явление

0
581

Две приятелки, решили да си направят селфи, докато се забавляват в заведение, неволно запечатаха на снимка паранормално явление

22-годишната Виктория Грийвс и 23-годишната Кейли Аткинсън от северния британски град Нюкасъл ъпон Тайн решават да прекарат една вечер заедно в местен пъб, където и именно решават да си направят съвместно селфи. Няколко часа по-късно обаче ужасената Кейли телефонира на Виктория, разкривайки ѝ шокиращото си откритие, направено от нея само броени секунди преди това.

селфи
Две приятелки, решили да си направят селфи, докато се забавляват в заведение, неволно запечатаха на снимка паранормално явление

Оказва, че въпросното селфи е запечатало не само самите тях в заведението, но така също и загадъчна възрастна жена от викторианската епоха, смееща се зловещо зад тях.

„Не повярвах на очите си, когато видях нашето селфи, а веднага след това бях завладяна от неописуем страх, който не ми позволи да погледна снимката втори път. Беше толкова ужасяващо, че незабавно я изтрих от телефона си“, разказва за случилото се разстроената Виктория.

Приятелките заявяват, че не възнамеряват да се върнат отново във въпросния пъб, чиито редовни клиентки са от доста дълго време. Служител на заведението на свой ред споделя, че до този момент не е ставал свидетел на каквото и да било по-необичайно явление там.



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.