Ужас за Брад Пит: Той изгуби детето си?

0
333

Брад Пит може да се окаже в ужасна ситуация!

Актьорът Брад Пит получи тежък удар от американската преса. Там се твърди, че Анджелина Джоли му е слагала рога от години и дори се поставя под съмнение бащинството му над някои от биологичните му деца.

Анджи е поддържала любовна връзка с бодигарда си Марк Билинграм. Двамата са били любовници от доста време и дори има вероятност именно затова да го е взела на работа при себе си.

Именно затова някои подлагат под съмнение това дали Брад Пит е истинският баща на всичките им три деца.

Самият Марк намекна за това, когато се изказа публично, че чувства и шестте деца на Анджелина за свои собствени. Той обаче сякаш все още има страх от разкриването на истината и не посмя да говори повече.



„Самият факт, че след раздялата им бодигардът се държи като член на семейството, говори, че има нещо, което не е правилно. Прекалено много п

Брад Пит и Анджи с децата им
Брад Пит и Анджи с децата им

омага с грижите, а работата му е само да ги пази.“ – пишат в САЩ.

Говори се, че това постоянно присъствие на охранителя в дома им е притеснявало Брад Пит. Той непрекъснато ревнувал жена си от него и това често водело до скандали.

Според слуховете, актьорът неведнъж бил хващал Анджи и Марк на калъп. Той обаче не можел да уволни Билинграм, понеже жена му не позволявала.

Едното довело до другото и самият Брад започнал масово да изневерява на съпругата си. Неговите авантюри обаче били мимолетни и единствено на физическа основа, докато Джоли и бодигардът й имали истинска връзка, която продължавала и днес.

Новите разкрития са удар под кръста за Анджи, която от началото на развода опитва да убеди всички, че Брад Пит е чудовище. Сега обаче се оказва, че главната заслуга за раздялата им може би е нейна.

Дали действително актьорът има основание да се притеснява за бащинството си, не е ясно. Той обаче никога не е изглеждал щастлив от факта, че има и осиновени деца.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.