Любов като във филмите се разигра на Терминал 1

0
280

Колкото и трудно да живеем, явно романтиката не е угаснала. Пътниците на Терминал 1  станаха свидетели на любов като във филмите

Нищо не показваше, че ще се разиграят сцени като в най-романтичните филми, за които има предварително подготвена сценична площадка, режисьори и актьори, гримьори и камери.

Пристига самолетът от Лондон. В него пътува и Деси.

Деси знае, че нейният дългогодишен приятел ще дойде да я посрещне както всеки път до сега, но …

brak
Все още има любов като тази

На Деси никога не й минавало през ума какво й е подготвила съдбата в лицето на нейния любим  Даниел Спасов, който е управител на известната в Благоевград фирма „Ауто Плюс“, научихме от Struma.com.



Като истински предвидлив предприемач, Дани предварително подготвил обстановката за съдбовното събитие.

Той осигурил романтична музика. Купил подходящ за случая пръстен.

Може да е изсмукал 1-2 валидола за кураж.

Когато Деси се появила, като в приказките засвирила романтична музика. Дани паднал на коляно и поискал Деси да се омъжи за него, защото тяхната любов не е от вчера, а от  10 години и е устояла на времето.

lubov
И тази любов е от приказките

Деси развълнувана казала очакваното „Да!“, а пътниците ръкопляскали не по-малко развълнувани от сцената, на която неволно станали свидетели.

Днес е студентският празник, а в офиса на „Ауто Плюс“ е двоен празник, защото управителят Дани почерпил своите колеги, защото само след 5 месеца той ще се омъжи за любовта на живота му Деси.

Имаше и друго необичайно и изключително романтично предложение за брак миналата година, когато на едно голямо рекламно табло край пътя в района на Хасково се появи романтична молба до Боряна.

Ние не разбрахме коя е Боряна, но всички, които се движиха със своите превозни средства в тази част на България изключително много се радваха на гледката.

Можем само да пожелаем безкрайно щастие на влюбените!

Нека страстта и емоциите никога не ги напускат! И естествено, да работят по въпроса да станат родители!

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.