Любов като във филмите се разигра на Терминал 1

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Колкото и трудно да живеем, явно романтиката не е угаснала. Пътниците на Терминал 1  станаха свидетели на любов като във филмите

Нищо не показваше, че ще се разиграят сцени като в най-романтичните филми, за които има предварително подготвена сценична площадка, режисьори и актьори, гримьори и камери.

Пристига самолетът от Лондон. В него пътува и Деси.

Деси знае, че нейният дългогодишен приятел ще дойде да я посрещне както всеки път до сега, но …

brak

Все още има любов като тази

На Деси никога не й минавало през ума какво й е подготвила съдбата в лицето на нейния любим  Даниел Спасов, който е управител на известната в Благоевград фирма “Ауто Плюс”, научихме от Struma.com.Като истински предвидлив предприемач, Дани предварително подготвил обстановката за съдбовното събитие.

Той осигурил романтична музика. Купил подходящ за случая пръстен.

Може да е изсмукал 1-2 валидола за кураж.

Когато Деси се появила, като в приказките засвирила романтична музика. Дани паднал на коляно и поискал Деси да се омъжи за него, защото тяхната любов не е от вчера, а от  10 години и е устояла на времето.

lubov

И тази любов е от приказките

Деси развълнувана казала очакваното “Да!”, а пътниците ръкопляскали не по-малко развълнувани от сцената, на която неволно станали свидетели.

Днес е студентският празник, а в офиса на “Ауто Плюс” е двоен празник, защото управителят Дани почерпил своите колеги, защото само след 5 месеца той ще се омъжи за любовта на живота му Деси.

Имаше и друго необичайно и изключително романтично предложение за брак миналата година, когато на едно голямо рекламно табло край пътя в района на Хасково се появи романтична молба до Боряна.

Ние не разбрахме коя е Боряна, но всички, които се движиха със своите превозни средства в тази част на България изключително много се радваха на гледката.

Можем само да пожелаем безкрайно щастие на влюбените!

Нека страстта и емоциите никога не ги напускат! И естествено, да работят по въпроса да станат родители!

 

сподели бутон

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар