Говори астрологът: Прогноза за 24-30.10.2016 (III част)

0
210

Някои навлизат в период, с който ще приключат едногодишен цикъл

Втората част можете да прочетете ТУК.

Астрологът посочва, че за някои от вас Юпитер ще продължи да изпълва живота им със знакови събития.
Други от вас ще започнат да се справят много по-лесно с текущите ангажименти, а трети ще навлязат в период, с който приключвате едногодишен цикъл.

Ето какво вещае астрологът за всеки един зодиакален знак поотделно:

ВЕЗНИ
Вашият живот ще продължи да се изпълва със знакови събития и новини и през настоящите дни. Те могат да преобразят не само личните, а и деловите ви отношения. Материалното ви състояние ще заема все по-челно място в живота ви.



астрологът
Някои навлизат в период, с който ще приключат едногодишен цикъл

Предстоят ви напрегнати разговори, в които ще трябва да изчистите насъбралите се недоразумения или пък да се върнете към теми от миналото ви, останали неизяснени досега.

СКОРПИОН
Вие ще започнете да се справяте много по-лесно с текущите си задачи и ангажименти.
Задават се множество изненади в информационния ви поток, както и в ежедневието ви. Не се отчайвайте, ако нещо е на път да остане зад гърба ви или да приключи, тъй като съдбата ще ви даде допълнителен шанс за изход от сложната ситуация и за просперитет.

СТРЕЛЕЦ
Вие навлизате в период, с който приключвате едногодишен цикъл. Този процес може да е свързан с променени настроения, нагласи и визия, както и с умора.
Мнозина от вас ще се върнат към миналото си, за да направят подробен анализ и да погледнат към хората от най-близкото си обкръжение с други очи, пише horoskop-astrom.com.

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.