Христо Живков разтърси Къщата: Виж как унизи Емануела!

1
279

Христо Живков разби илюзиите на своите съквартиранти!

Актьорът Христо Живков вече започна да си показва ноктите. След известен период на аклиматизация, Ицо най-после показа същността си.

А тя явно е на човек, който не иска да има нищо общо с красавица като Емануела. Шокиращо или не, бившият на Моника Белучи не иска да целуне фолк певицата даже и за пред камерите.

Това стана ясно от отказа му да участва в сериала, измислен от Биг Брадър, озаглавен „Малката булка на Ню ханди“. В него Христо Живков и Емануела получиха главните роли, изискващи да бъдат влюбена двойка.

Христо Живков разтърси Къщата!
Христо Живков разтърси Къщата!

Ицо, който е играл редом до величие като Мел Гибсън, отказва да влезе в ролята, поверена му от Големия брат. Нещо, което изненадва доста, понеже неговата роля е една от най-малко унизителните.



Според мнозина, Христо просто не иска да се доближава интимно до Емануела и затова отказва ролята. Това със сигурност би изненадало всички, защото певицата се ползва със статута на номер едно по красота в Къщата.

Дори самият Вальо Михов, който е на цели 62 г., се загледа по привлекателната фолк дива. Борислав Комсийски пък даваше мило и драго да има нещо любовно с нея, но всичко остана на ниво мисия в играта.

„Аз се крих 15 години от медиите, а сега искат да стана за смях. Няма да се случи това.“ – беснее Христо Живков.

Някои пък подозират, че той не иска да целуне Емануела, за да не ревнува приятелката му. Виргиния Захариева, която е известна писателка, е по-възрастна от актьора, но била доста ревнива. Дори когато той се намирал в друга държава, не смеел да се загледа по друга.

Затова Христо се притеснявал да интимничи с красавица като Емануела в ефир. Въпреки че е актьор, той се опасявал да не обиди половинката си.

В крайна сметка отказът на Живков да изпълни тази мисия докара всички вътре до просешка тояга. Биг Брадър ги е оставил само на хляб и вода, което ще се излъчи тази вечер.

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.