Състоянието на бременната Джена е критично!

0
373

Джена влиза в болница, не може да издържа повече чисто физически!

За разлика от много майки, певицата Джена преживява истински кошмар със своята бременност. Фолк дивата е толкова зле, че съвсем скоро ще я приемат в болница.

На изпълнителката на „Грешни мисли“ постоянно й прилошавало. Тя се чувствала безкрайно отпаднала и нямала сили за нищо. Често повръщала и дори припадала.

Това накарало съпругът й Наско Стоев да вземе нещата в свои ръце. Той принудил Джена да спре всякакви участия и да се лекува. Дори вече замислял вкарването на певицата в болнично заведение, където да бъде под професионално наблюдение.

Джена като булка
Джена като булка

„Не мога да рискувам да се случи нещо с детето ми. Повече от всичко желая да стана баща и ще направя каквото е нужно.“ – заричал се Канарският син пред близките си.



Той се страхувал, че Джена може да направи спонтанен аборт. Притесненията му идвали от това, че жена му имала много нарушен ритъм на живот, причинен от работата й.

Както е известно, фолк певиците живеят нощем, тъй като тогава имат ангажименти в професионален план. През деня повече спят, което се отразява при една бременност.

Самата Джена изобщо не искала да чува за спиране с участията, но се съгласила заради любовта си към Атанас. Тя била готова на всичко за него и за да стане майка, разбира се.

Припомняме, че двойката сключи брак преди няколко месеца. Певицата и музикантът имаха връзка само около година преди това.

Интересното е, че те се запознаха по време на участие на Джена при семейството на Канарите. Тогава Наско зърнал певицата и веднага поискал да се ожени за нея.

Не след дълго се стигна и до естествения завършек на любовта им – бременността на фолк дивата. Никой обаче не предполагаше, че тя ще бъде чак толкова тежка.

Дано всичко се размине само с уплаха и певицата роди едно здраво бебе, което да радва нея и мъжа й!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.