Жана Бергендорф съсипа семейството си! Майка и сестра плачат заедно

1
424

Жана Бергендорф заби нож в гърба на най-близките си!

Певицата Жана Бергендорф разбива на пух и прах всички свои близки хора. Причината е появата на билогичния й баща Марио Чолаков.

В момента певицата била изключително близка с него, като забравила напълно за майка си и сестра си. Въпреки че последните две го издирили във Facebook, те не предположили, че така ще се развият нещата.

Марио използвал всяка възможност да промива мозъка на Жана Бергендорф. Той я убеждавал, че майка й Анета е причината да не бъде част от живота й досега.

Жана Бергендорф
Жана Бергендорф

Подвластна на наркотиците, певицата лесно се хващала на номерата на баща си и започнала да страни все повече от другите си роднини.



Това е и причината в Къщата тя да злепостави така майка си, твърдейки че е израснала по сиропиталища. Същото го потвърди в „Комбина“, споделяйки че вторият й баща я е пребивал.

Анета опроверга твърдението, че дъщеря й е била в интернати. Още в началото на „ВИП Брадър“ тя написа във Facebook, че не е вярно това, което говори Жана.

Според запознати, певицата била напълно подвластна на биологичния си баща в момента. Той я накарал да не харесва майка си, както и сестра си Ади.

Целта на Марио била да стане най-довереният човек до Жана Бергендорф, с което да си осигури старините. Затова той опитвал да се сближи и с любимия й Лео, както и с внука си Леон.

Когато Жана Бергендорф е останала без своя баща, тя е била едва на годинка. Малко по-късно майка й се омъжила за друг мъж, който се оказал прекалено строг.

Не е ясно дали шампионката на X Factor 2013 се поддава на манипулациите на баща си заради нетрезвото си състояние или просто му вярва сляпо. При всички положения обаче влошаването на отношенията й с другата част на семейството не е никак добре за нея.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. защо ни занимавате с такива боклуци ? толко ли няма за вас важни неща в държавата ни ?

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.