Кака Лара разкри истината за дружбата между Емануела и Миглена!

0
656

Кака Лара загатна, че между Миглена Ангелова и Емануела има нещо фалшиво!

Кака Лара сподели своите впечатления относно Емануела и се оказва, че двете не са чак такива врагове. Именно певицата е плакала на рамото на тв водещата, когато й домъчнявало за малкото й бебе, научи Topactualno.com.

Според Лазара обаче Миглена Ангелова не е толкова близка с фолк дивата. Единственото, което я е накарало да се сближи с нея, било нуждата да говори с някого в Къщата.

„Миглена беше игнорирана от всички и в един момент влиза нов човек, нормално е да опита да го приобщи.“ – смята Кака Лара.

Кака Лара все още не долюбва Миглена и Емануела
Кака Лара все още не долюбва Миглена и Емануела

Самата Емануела обаче не търсела подкрепа от Миглена, когато й е тежко, а от Лара и Ирина, което е доста изненадващо. Въпреки това, изпълнителката на „Таралеж“ номинираше постоянно и двете.



Други съквартиранти също са изказвали мнение, че между Миглена Ангелова и Емануела има нещо фалшиво. Главната причина за това становише на мнозина е разминаването в интелектуалния багаж на двете.

Факт е, че навън Меги и родената като Емилия звезда се движат в съвсем различни кръгове. Да очакваме да се виждат на по кафе и извън Къщата би било малко наивно.

Сега обаче, затворени в едно пространство, Миглена и Емануела намериха общ език, който явно Кака Лара не разбира. Дали има фалш, времето ще покаже.

Звездата от „Милион и едно желания“ не съумя да обясни защо се е извинявала толкова често в шоуто, а същевременно нагруби доста хора. Тя дори бе обвинена от журналиста Антон Стефанов в липса на позиция.

Същият този репортер обаче има причина да е срещу Кака Лара. Той е влюбен в Миглена Ангелова и се готви да й предложи брак. Затова е логично да напада всеки, който е срещу Меги.

А срещу Меги са почти всички, с изключение на Емануела. Именно това обаче прави Мадам Искрено и лично фаворит за крайния успех във „ВИП Брадър“.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.