Най-благата вест в дома на Илиана Раева дойде!

0
736

Илиана Раева плаче от щастие, тя сбъдна една от своите мечти!

Бившата гимнастичка Илиана Раева най-после успя да прегърне свое внуче. Това се случи тази сутрин, когато дъщеря й Виолета роди здраво момиченце.

Раждането е станало факт в 11:04 ч., а в болницата са присъствали всички близки на родилката, както и на бащата.

Таткото се казва Георги Коруджиев. Той е футболист. Юноша е на „Левски“, където се запознава с Виолета, понеже нейното семейство е известно в „сините“ среди.

Върховно щастие в семейството на Илиана Раева
Върховно щастие в семейството на Илиана Раева

В момента Жоро играе за „Монтана“, след като за известен период се подвизава и в чужбина.



Говори се, че той самият първи е поискал от Вили да си направят бебе. Въпреки че и двамата са млади още, всичките им познати твърдят, че са напълно готови за семейния живот.

Той обаче засега не е пълен, понеже двойката още няма брак помежду си и се твърди, че скоро няма да има. Виолета отказвала да се венчае, страхувайки се че това ще урочаса прекрасната й любов с Георги.

Младата дама, която се появи на бял свят тази сутрин, ще се казва Илиана. Това е огромен жест към бабата Илиана Раева.

Очевидци твърдят, че легендата ни в художествената гимнастика се е разплакала, когато е гушнала за пръв път внучката си. Същото се е случило и с дядото Наско Сираков.

И докато цялото сеейство е в еуфория, Виолета Сиракова все още е под лекарско наблюдение. Съвсем скоро тя трябва да кърми детето си за първи път.

За разлика от повечето съвременни майки, Вили много искала бебето й да се храни с естествена кърма. Нещо, което преди беше практика, но не и сега.

Счита се, че кръстница на малката Илиана ще бъде леля й Славея. Макар да е по-голяма от сестра си, Славея все още е далеч от семейния живот, поради което сега ще й се даде възможност да потренира за него чрез племенницата си.

Topactualno.com честити първото внуче на Наско Сираков и Илиана Раева!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.