Най-крехките свински мръвчици в чудно ястие! (супер апетитна рецепта)

0
392

Тези свински мръвчици стават чудно вкусни и много крехки

Предлагаме ви една рецепта със свински мръвчици в чудно вкусно ястие, в което ще се влюбите от първия път още. Прави се лесно и е истинска кулинарна наслада.

свински мръвчици
Чудно вкусни стават тези свински мръвчици в това апетитно ястие

Трябват ни 800 грама свинско филе, една лъжица мас или олио, една лъжица брашно, една чаша с червено вино, две лъжици сметана, черен пипер и сол на вкус.

А за маринатата са ни нужни една чаша със сухо бяло вино, една глава лук, един дафинов лист и мащерка.

Първо трябва да си нарежем свинското месо на парчета и после да го мариноваме хубаво във виното, което е смесено с нарязания вече лук, дафиновия лист и мащерката.



Когато го мариноваме добре и го изчакаме да престои малко с тази марината, го изваждаме, отцеждаме го и после го изпържваме в мазнината.

След това го поръсваме с брашното, подправяме го с черния пипер и солта на вкус и го заливаме с червеното вино, както и с половината от използваната вече марината.

Захлупваме вкусното ястие и го оставяме да се вари за около два часа, но на слаб огън, за да стане супер крехко и вкусно. Когато вече е готово и го свалим от котлона, смесваме соса със сметаната и се получава нещо наистина разкошно.

Тази рецепта е наистина невероятно вкусна, а месото става толкова апетитно, сочно и крехко като почти никое друго. Определено си заслужава, така че не се колебайте да го пробвате.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.