След смъртта на годеника й, драмата на Надя Иванова става още по-голяма!

0
615

Надя Иванова, която гледаме във „ВИП Брадър“, има изключително тежък живот дотук!

Славата и парите не са успели да осигурят на Надя Иванова спокоен и приятен живот. Главната причина е в драматичните събития, които е преживяла и продължава да преживява.

Както стана ясно още в началото на „ВИП Брадър“, Надя само преди месеци е изгубила мъжа на живота си. Става въпрос за човека, за когото е била сгодена и с когото е крояла планове за сватба.

Той е починал вследствие на мозъчен аневризъм, причинен след катастрофа, която е подценил. Мислейки че няма проблеми, след няколко дни започнало да му прилошава. След което дошъл и фаталният край.

Надя Иванова
Надя Иванова

Тази тежка трагедия е пряко свързана и с друга драма в живота на Надя Иванова. Тя преполови 30-те, а още няма деца. Голямата й мечта е била да роди от годеника си, но смъртта му я е поставила в тотален шок.



Липсата на наследници на Надя бе засегната и в Къщата. Тв водещата реагира негативно на коментар на Кака Лили, че не трябва да се отчайва, защото все някога ще има деца.

Надя от „Елит“ възприе тези думи като намек, че вече е стара мома. Затова актрисата обсъди гневно цялата случка с Емануела в тоалетната.

Животът на Надя Иванова по принцип не е от най-щастливите още преди трагедията, която я сполетя тази година. Красавицата изкара една тежка любов с Андрей Арнаудов, с когото се раздели цели два пъти.

И в тази връзка децата са били главна тема, защото се говори, че отказът на продуцента на стане баща е отблъснал Надето и тя е потърсила щастие другаде.

Тв водещата не изглежда никак щастлива, поне това се вижда от поведението й в Къщата. Това най-вероятно е в основата на дистанцираното й поведение спрямо другите.

Едва сега зрителите видяха повече от нея, но дали то ще бъде достатъчно за оцеляване утре вечер, предстои да разберем.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.