Честито на емблематичните Виктория и Дейвид Бекъм!

0
856

Те са едни от най-известните британци. Познават ги по целия свят. Виктория и Дейвид Бекъм са не само звезди. Те са и семейство за пример

Виктория и Дейвид Бекъм

Днес семейство Бекъм има юбилей. 20 години семеен живот.

На 4 юли през 1999 г. певицата Виктория Адамс стана съпруга на футболиста Дейвид Бекъм.

В онези години Виктория Адамс беше едно от петте момичета от „Спайс гърлс“.

Групата е изнасяла концерти по целия свят. Печелила е престижни награди от MTV. А плочите и дисковете, които са издавали, са достигали до космически цифри.



Още тогава наричаха Виктория Адамс „Пош Спайс“. Защото се увличаше от мода и винаги беше облечена супер шик.

След като приключи с музикалната си кариера се отдаде на своята страст към модата. Откри в Лондон шикозен бутик на престижна улица.

Освен, че продава облекла, чанти, обувки и аксесоари, Виктория Бекъм е дизайнер на тоалети. Няколко нейни рокли бяха поръчани от херцогиня Мегън. С тях Мегън Маркъл се появи на различни светски събития.

Кариерата на Дейвид Бекъм е изцяло свързана с футбола. Той е играл за Манчестър Юнайтед. За известен период е бил състезател в ПСЖ, Реал Мадрид,  Милан и Ла Галакси.

Виктория и Дейвид Бекъм с техните 4 деца

В личен план семейство Виктория и Дейвид Бекъм са родители на 4 деца. Бруклин (р. 2000 г.), Ромео (2002), Круз (2005) и дъщерята Харпър (2011).

Дали наистина са имали проблеми или са станали жертва на медийни интриги? Никой не може да каже точно. Но през 2004 г. в британската преса се появиха материали, че Дейвид изневерявал на Виктория. Даже предвиждаха скоростен развод. Но развод нямаше.

През 2007 г. медиите отново гръмнаха със скандални разкрития. Дейвид Бекъм имал връзка първо с Ребека Лус, а след това и с Ирма Ничи. Двете твърдяха, че са минали през леглото на футболната звезда.

По повод на тези публикации Виктория Бекъм заяви, че проблемите сплотяват семейството. Развод отново нямаше.

И така сем. Бекъм успя да устои на бурите и да отпразнува своя 20-годишен юбилей.

Дейвид стана рицар, а след това и Виктория стана дама на Ордена на Британската империя. Високото отличие се дава за цялостно творчество и футболна кариера. Но също така и за активната благотворителна дейност, която сем. Бекъм е развивало през годините.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.