Гръцкият Нострадамус шокира: Турция се разделя между три държави (Ето какво чака и България)

0
935

Гръцкият Нострадамус, известен още като Нашият Нострадамус е предупредил света за глобални промени

Гръцкият Нострадамус, известен още като Нашият, както гърците наричат монаха от Света гора- Паисий Атонски, има много сбъднати пророчества. Той вече е предупредил света за промените, на които ние вече сме свидетели.

Гръцкият Нострадамус вещае разделяне на Турция
Гръцкият Нострадамус вещае разделяне на Турция

За тези събития той е говорил още преди те да се осъществяват.

Това са аварията в Чернобилската АЕЦ, разпадането на СССР, бомбардировките над Югославия, предизвикани от силите на НАТО.

Ясновидецът има попадения, които той е предрекъл преди повече от двадесет и пет години. И сега те вече се сбъдват. Според гръцкия монах Турция ще се разпадне на три части.Парче от нея ще отнемат кюрдите, други части ще си разпределят гърци и арменци.

Това ще се случи, след като Близкия Изток и Средния Изток се превърнат в арена на военни действия, като в тях ще вземе активно участие и Турция.

В резултат на загубата на войната, южната ни съседка ще се разпадне и ще бъде разпределена по този начин. Конфликти ще има и на територията на Русия, заявил Паисий Атонски.

„Обратното броене вече е започнало”,казвал още монаха. Думите му се потвърждават и от професор от Брюксел- Кенанадис Константинов. Нашият Нострадамус наистина е познал и това.

Това се случило преди двадесет и пет години. Светият човек споменавал и за фанатиците, които ще унищожат Европа и това също наистина вече се случва.

Монаси, които са живели с Паисий Светогорски, също са категорични, че той е изрекъл тази предсказания, които в нашето съвремие се сбъдват.

„Ще разберете, че се води война, когато в небето над Средиземно море Турция нападне Русия. Турците ще мислят, че са победили, но това няма да е така, а точно обратното.

И Константинопол пак ще стане православен”, били още от изумителните гадания на феномена.

Гръцкият Нострадамус предрекъл и светло бъдеще за България.

Според него тя ще има просперитет и бъдеще, което народа ни изобщо не е очаквал, но промяната ще е осезателна и много българи ще се завърнат в родината си. А тя ще се превърне в райско кътче.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.