Вълшебството на повтарящите се числа (II част)

0
378

Разберете какво предсказва комбинацията, която сте видели

Първата част можете да прочетете ТУК.

В първата част на този материал ви запознахме с вълшебството на някои комбинации повтарящи се числа.

Със сигурност ви се случва поне веднъж на няколко дни да видите повтарящи се числа, поглеждайки към часовника на телефона си например.
Ако сте си задавали въпроса какво означават те и до момента не сте получавали отговор, то сте попаднали на правилното място.

числа
Разберете какво предсказва комбинацията, която сте видели

Ето какво значи всяка една комбинация повтарящи се числа:



Три четворки
Нумерологията посочва четворката за ангелско число. Ако видите случайно комбинацията от три четворки, то най-вероятно това е предупреждение, че трябва да бъдете много предпазливи в бъдеще. Ще бъдете изправени пред редица трудности и изпитания и ще се наложи да покажете желязна воля.

Три петици
Тази комбинация предсказва, че ви предстои голяма промяна, която ще ви сполети внезапно. Не бързайте да се радвате, тъй като шансът е 50:50 тя да е положителна или отрицателна. Със сигурност обаче ще промени коренно живота ви.

Три шестици
Ако случайно видите някъде тази последователност от шестици, то е знак, че сте се фокусирали твърде много върху материалния свят. По този начин Вселената се опитва да ви припомни, че съществуват много по-важни неща от вещите, на които сте станали роб, пише blitz.bg.

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.