Направете си телешки попиети: Вкусотия, от която пръстите ще си оближете! (хит рецепта)

0
314

Тези телешки попиети стават разкошни и чудно вкусни

Предлагаме ви рецептата за телешки попиети. Може и да ви звучи сложно, но са много лесни за правене. А стават толкова вкусни, че веднага ще ги излапате.

телешки попиети
Телешки попиети – чудна вкусотия, в която ще се влюбите

Трябват ни шест телешки филенца, шест филийки шунка, шест яйца, 70 грама масло, 150 грама кайма, сто грама гъби, 175 грама сметана, една лъжица олио, една чаша бяло вино, сол на вкус, черен пипер, магданоз.

Първо трябва да вземем телешките филета и върху всяко едно от тях да поставим по парче от шунката и малко от каймата. След това ги поръсваме със сол на вкус, черен пипер, слагаме им по едно твърдо сварено яйце – нарязано и ги завиваме на руло.

Трябва да ги загърнем хубаво от всички страни, за да не се разпаднат при готвенето. За целта може да ги завържете отвсякъде с конец, който после се отстранява.



Приготвяме ги като ги поставяме да се пържат в сместа от олиото и маслото в загрятия вече тиган. Тези вкусни рулца се заливат с виного и се варят захлупени за около 45 минути.

Щом вече са съвсем готови, поднасяме ги нарязани на две, за да се вижда красотата им. И ги сервираме с гарнитура по свое си желание.

И само така да ги оставите обаче, няма да сбъркате. В тези рулца има толкова много и вкусни съставки, че по-богато меню от това, здраве му кажи.

Със сигурност ще изненадате приятно домочадието, а и гостите си ако имате такива. Непременно го пробвайте това ястие, защото освен, че е неустоимо вкусно, е и много различно и разнообразно от традиционните манджи.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.