Невероятно: Откриха древни гиганти с магически дарби, населявали наша планина!

0
675

Древни гиганти са живели в България

Древни гиганти с изключителни способности са населявали земите ни. Свръхгигантите са обитавали известна пещера в Родопите. Тези големи хора са живели в известната Харамийска дупка. Тя е пропасна пещера в Родопа планина. Дълга е 510 м.

Това твърдят археолог Христина Вълчанова и нейните колеги от БАН. Те са притежавали и свръх възможности. Големите хора са имали способността да контактуват с божествени същества. Както и да влияят на живота на обикновените хора.

Древни гиганти са населявали Харамийската дупка в Родопа

Древните гиганти са измолвали помощ от небесата, за да добруват хората. „Много скоро ще докажем, че това е самата истина”, каза Христина Вълчанова.

За това твърдение разкрива и същността на Харамийската дупка. Тя е твърде нестандартна пещера. В нея се влиза само чрез спускане с въже. Освен това пещерняците трябва да са обзаведени със специална екипировка.



Тъй като може да се влиза само чрез процеп в нея, тя не е приспособена за живеене.И е изпълнявала ролята на светилище, е твърдението на учените.В нея се е осъществявала връзката между божествените създания и простосмъртните.

Първото доказателство, че в тази пещера в Родопите са живели хора датира от 3300 години преди Христа.Археолозите за на мнение, че около Харамийската пещера има силно геомагнитно излъчване.

С него са били лекувани болни хора. Това са знаели и древните гиганти, които са я обитавали. По традиция предците ни са избирали такива места за светилища, в които магнитното поле е силно завишено.

„Според резултатите и направените проучвания това място също е такова. А кръглите площадки са служели за светилища. В пещерата има още яма с кости и огнище, което се намира в центъра.

Всичко това разкрива, че древните гиганти са притежавали силна сензитивност. Най-вероятно тези, които са притежавали подобни възможности са открили природния феномен.

И са го превърнали в светилище и място за лечение”, предполагат археолозите.В Харамийската пещера, която до 1977 година е била известна като две отделни пещери, има намерени много предмети.

Там са открити оръдия на труда, тъкачески инвентар, както и много керамични съдове. Находките датират от късните каменно-медна и бронзови епохи. Според учените те са били използвани и от древните гиганти, населявали пещерата в Родопа.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.