Седмичен хороскоп – 19-25.12.2016 – Ракът трябва да овладее нервите си, а за Лъва се задава чудесен период (II част)

0
245

Не се опитвайте да хитрувате, защото това може да ви изиграе лоша шега

Първата част можете да прочетете ТУК.

Изключително точният седмичен хороскоп вещае, че представителите на зодия Рак трябва да направят всичко по силите си, за да овладеят нервите си.
Лъвовете пък се намират на прага на чудесен период, който ще продължи доста дълго. Девите пък ще пожънат невероятен успех, но няма да мине без нерви.

Ето какво вещае точният седмичен хороскоп за всеки един от представителите на зодиака:

РАК



седмичен хороскоп
Не се опитвайте да хитрувате, защото това може да ви изиграе лоша шега

За голяма част от представителите на зодия Рак настоящият седемдневен период се очертава доста напрегнат в служебен план.
Причината за това е, че няма да имате възможността да прекарате материалните си цели.
Бизнесмените обаче ще продължат да действат със замах и то на доста широк периметър. Несъмнено това ще даде своите резултати.

ЛЪВ
Вашата звездна характеристика, Лъвове, е повече от добра. Вие сте на прага на чудесен период, който няма да се ограничи само в рамките на тези седем дни.н рамките на следващите две години ви предстои изключително успешно разгръщане не само в делови, а и в личен план.

ДЕВА
Вие несъмнено сте хора на сполуката. Каквото и да става, успявате да постигнете целите си. Вашият седмичен хороскоп сочи, че и тези дни няма да направят изключение.
През този период обаче мнозина от вас ще са предразположени към хитруване и измами, а това може да им изиграе лоша шега, пише zajenata.bg.

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.