Седмичен хороскоп 27.01-02.02.2020 г. (II част) – за някои от вас периодът ще е от изключителна важност, защото…

0
408

Опитайте се да акцентирате върху мира и разбирателството

 

седмичен хороскоп
Опитайте се да акцентирате върху мира и разбирателството

Съветът на точния седмичен хороскоп към представителите на зодия Рак, е да акцентират върху мира и разбирателството.

Предстоящият период ще е от изключителна важност за представителите на царствената зодия Лъв. Що се отнася до Девите, на тях ще им се наложи да повишат активността си.

Какво още очаква всеки един от зодиакалните знаци според точния седмичен хороскоп в периода 27.01-02.02.2020 година, можете да научите в следващите редове.

Ето какво вещае точният седмичен хороскоп:



Рак
Използвайте знанията си, за да успеете да се наложите като професионалисти. Ако съчетаете знанията с опита си, ще успеете да осъществите целите, които сте си поставили. Предвид факта, че вие контактувате с останалите хора доста по-остро, то тук е мястото да отбележим, че ако не смените тона си, едва ли ще успеете да стигнете до разбирателство. Въпреки, че злодеянията в бизнес средите са ежедневие, е съвсем нормално да предизвикат ярко напрежение. Опитайте се да овладеете негативната импулсивност и да насочите енергията си към градивни действия.
Понеделник ще е доста тежък, а вторник носи успехи. Сряда ще ви донесе кавги, а четвъртък ще е изключително слаб ден.

Тази седмица ще постави началото на изключително благоприятен за вас период

Лъв
Изгаряте от ентусиазъм да стартирате нещо ново, което за вас е нетрадиционно. Вас ви очаква не само изключително успешна седмица, а и много благоприятен четиримесечен период. Ако гласувате по-голямо доверие на хората от обкръжението ви ще успеете да завоювате чудесни блага. Наблегнете най-вече на контактите с деловите си партньори и действайте търпеливо. Понеделник и сряда носят много успехи. Вторник и четвъртък се очертават като мъчителни и проблемни. Петък е успешен и ще ви донесе печалби. Събота и неделя ще са доста нервни.

Дева
Ако се опитате да повярвате повече в бъдещето, ще можете да работите успешно за постигането на целите, които сте си поставили, вещае вашият седмичен хороскоп. През този период е от огромна важност да работите усърдно по деловите цели, които сте си поставили. Очертават се сериозни проблеми в деловата сфера. Делови съперник ще се опита да ви създаде сериозни неприятности и проблеми чрез коварство. Онези от вас, които са ангажирани с някакъв вид бизнес имат значително по-голям шанс за реализиране на целите.
Понеделник и сряда са успешни, но вторник и четвъртък се очертават като негативни. Петък ще ви донесе печалби. Събота носи промени, а неделята ще е доста нервна, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.