Седмичен хороскоп 27.01-02.02.2020 г. (I част) – някои от вас ще бъдат притиснати до стената

0
516

На Близнаците ще им се наложи да овладеят нервите си

 

хороскоп
На Близнаците ще им се наложи да овладеят нервите си

Според точния седмичен хороскоп, периодът ще е отличен за представителите на огнената зодия Овен.

Телците ще бъдат притиснати както от лични, така и от делови ангажименти. Що се отнася до представителите на зодия Близнаци, ще им се наложи да овладеят нервите си.

Ето какво вещае в подробности точния седмичен хороскоп за всеки един от зодиакалните знаци за периода 27.01-02.02.2020 година:

Овен
През периода ще сте заети с текущи дела. По-сериозно внимание ще обърнете на онази част от задачите, които касаят семейството и бизнеса ви. Предстоящото седемдневие е изключително благоприятен етап за представителите на зодия Овен, тъй като разкрива отлични възможности за реализация на личните цели.
Родените под знака на Овен, ще се радват на невероятен късмет. Опитайте се да го използвате за благотворни контакти в обществените среди.
Първите два дни от седмицата се очертават доста трудни. Сряда ще ви донесе остри кавги, а четвъртъкът ще е ползотворен и успешен. Петък ще премине успешно, но пък за сметка на това интензивно. Събота ще е негативна, но неделя ще ви донесе успех.



Периодът ще е доста напрегнат за вас не само в личен, а и в служебен план

Телец
Стремежът ви за обогатяване на опита и знанията ви ще бъде толериран. Затова не е нужно да губите време в излишни колебания и съмнения. Периодът се очертава доста напрегнат за вас не само в личен, а и в делови план. Като цяло не ви липсва шанс за реализация на целите. Преобладаващата част от вас обаче са под въздействието на нервни атаки, които са причината за гневното ви настроение. То пък на свой ред ще доведе до сериозни сблъсъци. Първите два дни от новата седмица се очертават доста ползотворни. Сряда обаче ще е нервна, а четвъртък – слаб. Петъкът се очертава положителен, но пък за сметка на това уикендът ще ви донесе доста нерви и напрежение.

Близнаци
Периодът е благоприятен за разрешаване на проблемите, които до момента сякаш не намираха място сред ангажиментите ви, вещае точният седмичен хороскоп. Очертават се добри възможности за материална реализация. За сметка на това обаче сте доста нервни и трудно ще успявате да се овладеете. Това може да се окаже непреодолима пречка по пътя към успеха ви. Опитайте се да насочите вниманието си към този проблем и действайте усърдно. Някои от вас ще се заемат с нещо ново в деловата сфера. Първите два дни от седмицата ще са сполучливи, но четвъртък се очертава като слаб и неуютен. Сряда, събота и неделя ще са нервни, а петък е сполучлив, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.