Седмичен хороскоп 27.01-02.02.2020 г. (III част) – опитайте се да стоите далеч от конфликти

0
481

Скорпионите ще имат добри възможности за развитие

седмичен хороскоп Точният седмичен хороскоп за периода 27.01-02.02.2020 година вещае, че периодът е благодатен за представителите на зодия Везни.

Скорпионите пък ще имат възможността да се развият, а Стрелците ще се засилят.

Какво още вещае точният седмичен хороскоп за периода 27.01.-02.02.2020 година, можете да научите в следващите редове.

Ето какво разкрива точният седмичен хороскоп:



Везни
Вие определено имате какво да покажете на света, а през този период ще имате достатъчно енергия и желание да го направите. Добре би било да се съобразите със звездните влияния, които съветват да се пазите от коварни противници, които действат подмолно. Периодът е изключително благоприятен за реализация на целите ви, използвайки влиятелните ви връзки в обществените среди. Всички представители на зодията трябва да проявят по-голяма настойчивост при осъществяването на материалните цели, които са си поставили. Благоприятно и успешно развитие през делничните дни на настоящия период. Събота също е успешна, но неделя се очертава като доста слаба във всяко едно отношение.

Деловото ви развитие през този период ще е успешно

Скорпион
Бизнес делата ще ви осигурят значително по-добри доходи през този период. Именно те ще ви позволят да инвестирате средства в нови области и да разширите дейността си. Деловото развитие на Скорпионите през този период се очертава като успешно, но това далеч не може да се каже за контактите ви в обществените среди. За съжаление същото предупреждение важи и за отношението на служебната администрация към вас. Ще се радвате на откриващите се нови възможности за реализация на личните цели, които сте си поставили. Не е изключено да успеете да осъществите и някоя от новите си идеи. Делничните дни се очертават много благоприятни. Те ще ви създадат сериозни условия за стабилизация. Истината е, че такива ще бъдат и почивните ви дни.

Стрелец
Вие сте съсредоточени върху целите си и в този ред на мисли ще търсите най-прекия и правилен път за реализацията им, вещае вашият седмичен хороскоп. Периодът е хубав и благоприятен за реализация на плановете ви. Препоръчително е обаче да не действате от позицията на строгост, тъй като подобни демонстрации ще навредят сериозно на служебното ви положение. Това несъмнено ще удари лошо и върху деловата ви реализация. Опитайте се да стоите далеч от конфликтите и съсредоточете вниманието си върху реализацията на проектите ви. Делничните дни ви носят отличен делови успех и са превъзходни за деловата ви дейност. Петък се очертава слаб, а през уикенда ще успеете да реализирате голяма част от целите си, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.