Уникално пилешко с гъби и кашкавал правим за нула време

0
516

Това пилешко с гъби и кашкавал се топи в устата и е супер лесно

пилешко с гъби и кашкавал
Страхотно става това лесно и бързо пилешко с гъби и кашкавал

Предлагаме ви рецептата за едно уникално пилешко с гъби и кашкавал. Първо – много бързо и лесно е за приготвяне и второ – не е никак скъпо. Така че може да изненадате с него гостите си, без да се налага да се охарчите.

Трябват ни един килограм пилешки гърди, един килограм картофи, 300 грама печурки, 300 грама кашкавал, черен пипер, сол на вкус.

Първо трябва да си сварим картофите, а после да ги нарежем на парченца и да ги изсипем в една тавичка. Овкусяваме си ги с подправките по желание.

Гъбите си ги запържваме и след това ги прибавяме към картофите. Към тях прибавяме и пилешкото месо, което вече е сварено в подсолена вода, нарязали сме го и сме го запържили леко.



Солта, която е във водата за варене, е единствената сол, която се слага по рецепта. Но ако обичате да ви е по-соленичко, може да си карате и по собствено усмотрение.

Кашкавала накрая го нарязваме на парченца и го разпръскваме в тавата върху останалите вкусотии. А най-отгоре настъргваме малко от него, за да се разлее още по-добре.

Запичаме цялото ястие във фурната, но само за 15-ина минутки, тъй като то вече е почти готово и му трябва само още малко, за да се сготви идеално.

Това е едно специално предложение за делничните дни, защото се прави страшно лесно и бързо. И всеки може да си отдели малко време, за да го направи. Дори и след като се прибере от работа.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.