Богоявление е утре: Сбъднете мечтата си тази нощ! (Само с този ритуал)

0
344

Богоявление е утре

Богоявление е утре, но тази нощ е случва чудо. Нощта на 5-ти януари срещу 6-ти е магическа. Тази вечер стават чудеса. И може да сбъднете желанието си. Просто трябва да направите този ритуал.

Богоявление или Йорданов ден е свързан с очистителната сила на водата. С нейната магическа сила. Както и способността й да „помни”.

Богоявление сбъдва желания!

Паметта на водата е старо българско знание. Те се прекланяли пред тази мълчана, жива, обичана и пъстра вода.

Предците ни са я наричали още пробудена, здрава, вречена…И са вярвали, че в полунощ тя „чува”.Ето какво се прави в най-магическата нощ срещу Богоявление.

Когато сe стъмни, налей вода в едно котле или малка тенджерка. Изнеси я навън.

На двора, на балкона или на перваза. Хвани съда с две ръце и притихни малко.Остави я да те усети.

Подишай свежия въздух с нея. Поздрави я и си кажи името, за да се запознаете. Остани още малко така, с нея и после се прибери.

Остави я няколко часа под небето. За да се очисти и „измълчи”.

Преди полунощ излез отново при нея. Точно тогава, на Водици, силата й е най-могъща. Пак хвани съда с две ръце. Свържи се с нея. Помисли кое е най-голямото ти желание. Което ще ти донесе сила и радост.

Когато си сигурен кое е, изречи го на глас. После притихни. И се опитай да видиш картината в твоята вода. И на глас изречи силното и старо наричане: Реченото ми да бъде сторено!

После покрий водата с чиста бяла кърпа и се прибери. На 6-ти сутринта, след като се събудиш, отиди първо при нея. Измий си очите, пий, напръскай стаята и полей цветето. Като не забравяш да й благодариш!

Това е наречена вода и носи енергията на желанието ти. Силата на тази вода по Богоявление е право пропорционално на енергията, която си вложил.

Както и на големината на желанието ти. И на вярата в сърцето ти! Магията е в твоите ръце, действай!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.