За 15 минути: Правим този чуден испански сандвич за четирима!

0
254

Този испански сандвич е по-различен от познатите, но е разкошен

Предлагаме ви рецептата за чуден испански сандвич, който се прави само за 15 минутки. Идеалната закуска за четирима, която ще ви накара да се облизвате, наистина е страшно вкусно.

испански сандвич
Испански сандвич – прави се лесно, яде се бързо

Трябват ни осем филийки пълнозърнест хляб, две лъжици зехтин, два домата, 150 грама хамон, моцарела, сол на вкус.

Първо трябва да препечем филийките, но и от двете им страни. След това внимателно ги поливаме със зехтина. Доматите ги настъргваме на едро ренде и ги овкусяваме с малко зехтин и сол на вкус.

С тази вече готова доматена салца се поливат обилно препечените филийки и върху тях след това поставяме нарязаните парченца хамон.



Слагаме и от моцарелата, а за капак може да украсим с листенца от свежа салата или пък мента. Запичате съвсем леко и всичко вече е готово за хапване.

Ако знаете колко вкусен става този испански сандвич, ще го правите редовно у дома на близките си.

А и се прави повече от бързо – четирите сандвича са готови за по-малко от 15-ина минутки. Лесно, бързо, диетично. Да, диетично, защото зехтинът е много полезен за здравето и за самото отслабване.

А вместо тестени изделия, хапвате ниско калоричната препечена филийка. Това е една закуска, която ще ви зареди с енергия чак до обед и няма да поглеждате нетърпеливо часовника със стържещ от глад стомах.

Пожелаваме ви да си ги приготвите и изядете с огромно удоволствие и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.