БГ пенсионер стана убиец – полицията го задържа

0
240

В последните дни криминалната обстановка в страната се изостри. Не само младите извършват убийства, но и възрастните като въпросният пенсионер, който беше заловен от полицията

Цялата драма започнала на 11 декември 2014 г.

Около 16:30 часа е подаден сигнал в РДВР, че възрастна жена лежи с огромна рана на врата и не се знае дали все още е жива.

Автопатрул пристига на мястото на инцидента и намира жената все още жива, въпреки критичното й положение.

Малко по-късно в болницата умира.



mvr
БГ пенсионер уби възрастна жена

Започва разследване. Днес служителите от криминална полиция в София задържаха пенсионер  с обвинението, че е убил 75-годишната възрастна българка.

Лицето е с инициали Д.Д. на 77 години от София.

В момента въпросният пенсионер е задържан за 24 часа в ареста и е започнато досъдебно производство като е била сезирана и прокуратурата.

Съдът е взел решение виновното лице пенсионер  да остане под стража за 72 часа. След като мярката за неотклонение от 72 часа приключи, лицето остава под постоянно задържане.

Но защо да се чудим, че у нас се случва подобна битова престъпност.

Ако погледнем по какъв начин се държат народните представители в Парламента, няма защо да критикуваме обикновените хора.

Да не забравяме, че вчера във фоайето на Нова ТВ се сбиха Владимир Каролев и Пламен Димитров, защото емоциите и страстите по пенсионната реформа взеха връх.

Който не е гледал видеото, нека да го изгледа ТУК.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.