Съдят Волен Сидеров за хулиганство и причинена лека телесна вреда

0
342

Скандалният Волен Сидеров си намери майстора. За проявено хулиганство и причинена лека телесна вреда, лидерът на Атака ще се изправи пред съда

От СГС е изпратена информация, че делото е насрочено на 28 януари 2015 г. от 10,30 ч.

Ход на делото срещу Волен Сидеров е дадено, след като в СГС са пристигнали необходимите документи, с които е свален депутатският имунитет на лидера на „Атака“.

Имунитетът на Волен Сидеров е свален по искане на главния прокурор Цацаров, заедно с имунитетите на   Цветан Цветанов,  Георги Свиленски, Димитър Димитров, Илия Илиев и на Сергей Станишев, който в момента е евродепутат, понеже срещу тях се водят различни дела.

siderov
На 28 януари изправят Волен Сидеров пред СГС

Причината за делото срещу Волен Сидеров е неговото хулиганско и напълно непристойно поведение по време на полет до Варна от София с авиокомпания „България Еър”.



Тогава Волен Сидеров влиза в разгорещен спор с г-жа Стефани Дюмортие – служител на френското посолство в България. Освен устните заплахи и обиди, Волен Сидеров е дърпал жената, като й е причинил лека телесна повреда.

После е блъскал и служителя на „Гранична полиция“    Костадин Колев.

Пострадал от хулиганското поведение е и г-н Димитър Бахнев, който направил опит да защити нападната французойка.

Поведението на Волен Сидеров беше определено като изключително цинично и скандално.

Въпреки това, Волен Сидеров изопачи поведението на околните и се изкара едва ли не той жертва на обстоятелствата.

Както сам твърди, целият случай бил режисиран от ГЕРБ, понеже Костадин Колев е изявен симпатизант на партията на Бойко Борисов.

И не бил в състояние 70-килограмовият Волен Сидеров да удари толкова силно 120-килограмовия Колев, че да му причини вреда.

Но с тези проблеми ще се занимава СГС на 28 януари, освен ако Волен Сидеров не си намери извинение и откаже да се яви пред съдията.

Днес научихме, че Цецка Цачева в качеството на председател на НС ще съди Мая Манолова за непристойно поведение в пленарната зала.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.