Супер силата според зодията ви

0
302

Вие, представители на зодия Стрелец сте естествен детектор на лъжата

Зодията ви притежава супер сила.

За да разгадаете каква е онази сила, която ви дава зодията и имате известна преднина пред останалите, трябва просто да прочетете този материал докрай.

зодията
Вие, представители на зодия Стрелец сте естествен детектор на лъжата

Ето каква супер сила ви е отредила зодията:

ВЕЗНИ
Промяна на форми
Хората, родени под този знак притежават доста практичното умение да се приспособяват изключително лесно.
Вие сте като истински супер герои на новото време. Можете да се адаптирате без проблем към всеки и всичко. Силата, която притежавате ви позволява да живеете живота в повечето му форми и от всички позиции.



СКОРПИОН
Четци на душата
Представителите на тази зодия определено са наясно как да прочетат чуждата душа. Вие сте единствените в зодиакалния календар, притежаващи толкова силно възприятие и логическо мислене. Поглеждайки човек в очите можете да видите дори и неискрените му желания, страстите и целите му.

СТРЕЛЕЦ
Естествен детектор на лъжата
Вие можете да измъкнете без никакъв проблем истината от всеки един. Именно поради тази причина специалистите астролози са категорични, че вие сте естествен детектор на лъжата. Вие разбира се не стигате до истината чрез измерване на пулса и честотата на дишането, а чрез дребни манипулации. Въпреки това винаги успявате да измъкнете истината от събеседника си, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.