Разберете какъв е в любовта мъжът, привлякъл вниманието ви

0
259

Научете в коя група попада вашият избраник

За да разберете какъв е в любовта мъжът, който е привлякъл вниманието ви, трябва просто да узнаете името му.

любовта
Научете в коя група попада вашият избраник

По-специално, ви е необходима само първата буква от неговото име и вече ще знаете всичко за любовта.

Ето какво издава за любовта първата буква на вашия избраник:

Ж
Той наистина е страхотен мъж. Знае много добре как да се отнася с нежния пол. Рядко срещан кавалер, с несравнимо чувство за хумор. Вие сте истинска щастливка, ако имате такъв мъж до себе си.



З
Този мъж е вечно недоволен от живота си. Единственото, от което се интересува, е материалното измерение на живота. Той постоянно мрънка и критикува. Склонен е да изкарва половинката си виновна за неговите собствени неуспехи. Единственият му плюс е, че е грижовен баща.

И
Още от пръв поглед този мъж вдъхва респект и това не е никак случайно. Той е изключително умен. В същото време е импулсивен и доста любознателен.
Обича много силно, но пък за сметка на това охладнява твърде бързо.

Й
Ако търсите мъж, с когото да създадете семейство, той е идеалният. Тези мъже са грижовни, сериозни и стабилни. В замяна на всичко това обаче изисква уважение.

К
Обикновено мъжете, чието име започва с тази буква са доста емоционални, първични и… ревниви. Връзката ви ще е изключително бурна. Бъдете готови да се редуват възходи и падения.

Л
Артистичен и високо интелигентен. Цени женската красота. Наясно е с тънкостите на любовта и знае как да направи жената до себе си щастлива, пише bg-astrology.net.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.