С този лесен трик прозорците ви ще заблестят като в рекламите

0
782

Резултатите са направо невероятни

Безспорно миенето на прозорците е едно от най-досадните домакински задължения.

прозорците
Резултатите са направо невероятни

Ако и на вас миенето на прозорците не ви е сред най-приятните занимания, то този лесен трик определено ще ви е от полза.

Вероятно всеки е наясно, че препаратите наистина изчистват прозорците до блясък, но заради множеството химикали, съдържащи се в тях, нанасят сериозни увреждания на здравето.
Специалистите посочват, че те са сред основните причинители на астма, рак на белия дроб и инфаркт.

Именно поради тази причина би било добре да започнете да почиствате прозорците с естествени средства. Не си мислете, че те не са толкова ефективни. Напротив, не отстъпват по нищо на препаратите в магазина. Но за сметка на това не са опасни за здравето.



В подходяща бутилка с пулверизатор изсипете 1 с.. сода бикарбонат. Добавете и 100 мл. водороден прекис. Разклатете добре, за да се смесят двете съставки. Вече имате перфектен препарат, който ще измие прозорците ви до блясък.

Единственото, което остава да направите сега е да напръскате прозорците с тази смес и да ги минете с гъба. След това ги забършете с памучна кърпа. Гарантирано не само ще светнат като от рекламите, а и дори няма да останат власинки от кърпата по тях, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.