Любимият ви цвят разкрива много за вас. Ето какво казва

0
306

Вие сте изключително капризни в любовен план

Колкото и да не ви се вярва, любимият ви цвят може да каже много за вас.

цвят
Вие сте изключително капризни в любовен план

Можете да проверите като откриете своя любим цвят и прочетете характеристиката, отговаряща на него.

Ето какво казва вашият любим цвят:

Розово
Тайнствени, нежни и романтични натури. Вие определено не разкривате лесно какво се случва в душата ви. За срещуположния пол сте огромна загадка. Макар да обичате силно, не ви е никак лесно да се влюбите.



Лилаво
Вие сте изключително капризни в любовен план. Често очакванията ви към партньора са прекалено големи и заради това оставате огорчени и разочаровани. Обичате да създавате драма в отношенията си. Обикновено вие слагате край на връзката с надеждата, че ще бъдете помолени за още един шанс.

Синьо
Спокойни и уравновесени личности. Готови сте на всякакви компромиси, когато сте във връзка. Често пъти обаче в очите на партньора си изглеждате твърде нерешителни. Това е така, тъй като не обичате да налагате своето мнение и често се съгласявате с околните и тези ви действия биват тълкувани погрешно.

Зелено
Изключително предани и честни партньори. Връзките ви обикновено са стабилни и дълги. Това е защото подбирате внимателно партньорите си и залагате на сигурността. Винаги се стремите да се докажете в кариерата си.

Черно
Доста противоречива личност. Макар на пръв поглед да изглеждате твърди и непоколебими, истината е, че сте лесно раними. Злопаметни сте и рано или късно отмъщавате за причинената ви болка, пише ezine.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.