Помните ли Илиян Киряков? Ето какво се случва с героя от САЩ`94 днес!

0
458

Илиян Киряков тъне в забрава, но и в нещо друго!

Един от футболистите, донесли най-много радост на България – Илиян Киряков, днес не се радва на добри времена. Славата за него отмина отдавна и повече сякаш не се върна.

Единственият русокос играч от отбора на Димитър Пенев все още е във футбола. Той е помощник-треньор в отбора на „Етър“ и мечтае един ден да стане треньор. С това обаче се изчерпва всичко хубаво за него през последните години.

Големият проблем на Илиян Киряков е сързан с хазарта. Той продължава да харчи луди пари за голямата си страст, което със сигурност влудява близките му.

Малко известен факт е, че Киряка профуква цялата си премия от БФС, връчена му за големия успех на „трикольорите“ по време на Световното в САЩ преди 23 години. Парите на левия защитник се изнизват от джоба му за един миг, тъй като той ги залага в швейцарска финансова пирамида.



Илиян Киряков
Илиян Киряков е болен на тема хазарт

Илиян Киряков и до днес е изключително пристрастен към хазарта. Той не спира да обикаля казината и да хаби от парите си.

Отдавна обаче не хаби само от своите пари, а и от тези на приятелите си. Киряков е задлъжнял на почти всички свои близки хора, а и има доста кредити в банките.

Това обаче не спира бившият футболист да играе здраво комар. В момента живее основно във Велико Търново и хората там разкриват, че го виждат редовно в местното казино. Дълговете му продължават да се трупат, а заплата му от „Етър“ не може да ги погаси.

Заради спешната нужда от пари, преди 3 години Киряков плю на принципите си и влезе в риалити предаване. Той взе участие в „Къртицата“, откъдето си тръгна с тлъст хонорар.

Припомняме, че Илиян Киряков е една от звездите на България от САЩ`94. Той имаше съществен принос за четвъртото място на отбора в това Световно. Тогава тимът ни стигна чак до бронзовите медали.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.