Важни фън шуй съвети

0
355

Червената кухня вещае скандали в брака

Мнозина пренебрегват някои важни фън шуй съвети.

фън шуй
Червената кухня вещае скандали в брака

В следващите редове ще обърнем сериозно внимание на онези фън шуй съвети, които са изключително важни за спокойствието и хармонията в дома ви.

Вероятно знаете, че според фън шуй, кухнята е символ на здравето и финансовото състояние. Истината е, че богатството на всяко домакинство е свързано пряко и с качеството на храната, която приемат.

Мястото под прозореца в кухнята е най-подходящото за съдомиялната машина, тъй като от там минава положителната енергия (ян енергията).



Не се изкушавайте да премените кухнята си в червен цвят, тъй като според фън шуй, това ще ви донесе множество кавги и неразбирателство в брака. Ако пък кухнята ви гледа на юг, то е препоръчително да е в лилав цвят.

Синьото също не е препоръчително като цвят за кухнята, тъй като то пък на свой ред носи сериозни финансови проблеми.

Оранжевото също не е сред препоръчителните цветове за тази стая от дома ви. Истината е, че то подчертава елемента Земя, а това означава, че ще се приготвят доста калорични ястия. От тук следва да се направи и извода, че ще водите тежка битка с килограмите.

Запомнете, че в кухнята ви трябва да цари ред и чистота, тъй като безпорядъкът там се отразява зле върху финансовото ви състояние, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.