Красивата учителка Силвия Зубева от рано осъзнала своята мисия в живота

0
745

Началото на новата учебна година започна със снимка на една красива млада учителка, която обиколи интернет. Въпросната красива учителка е Силвия Зубева

Силвия Зубева е начална учителка. Учебната 2014/2015 г. ще остане завинаги в спомените на младата българка, защото тя започна своята кариера на начален учител и всъщност цялата реклама, която й беше направена с чаровната снимка, е един вид прощъпулник за Силвия Зубева.

Силвия Зубева сбъдва детската си мечта да бъде учителка.

Като малка вкъщи слагала една дъска и нареждала своите кукли, на които преподавала.

silvia-zubeva
Красивата учителка Силвия Зубева на първия учебен ден
silvia-zubeva
Силвия Зубева с учениците в клас

Силвия Зубева от малка била наясно с нейната съдба, което е прекрасно, защото най-важното нещо в един човешки живот е хората да имат правилен усет за онова, което трябва да правят на Земята.



А да бъде един човек учител не е просто професия, а призвание – истинска мисия в живота. Този факт Силвия Зубева много добре е осъзнала и се опитва да даде на своите малки ученици огромна любов и много полезни знания.

Силвия Зубева твърди, че върши работата си с огромен хъс. Повечето деца в нейния клас са момчета, но въпреки това е успяла да ги накара да се държат прилично, да бъдат послушни и внимателни в клас.

По този повод си спомняме и за друга известна жена – британската принцеса Даяна, която е била детска учителка преди да се омъжи за бъдещия престолонаследник на Англия и да се превърне в световна величина.

Извън училище, младата учителка Силвия Зубева осъзнава, че е красива жена. Мъжете се обръщат след нея, но по-лошото е, че някой разпространил нейния телефонен номер в интернет и започнали да й се обаждат всякакви мъже, голяма част от тях са отправяли неприлични предложения.

След първия учебен ден, започнал толкова сензационно за красивата учителка Силвия Зубева, тя беше гост на много предавания, включително в „Шоуто на Слави“, при Деси и Сашо и други.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.