Крият ли опасност космите по гърдите?

0
232

Изборът по какъв начин да ги отстраните, е ваш

Някои дами забелязват, че съвсем изненадващо са започнали да им растат косми по гърдите.

гърдите
Изборът по какъв начин да ги отстраните, е ваш

Ако досега не сте имали такъв проблем, вероятно ви изглежда стряскащо.

Космите по гърдите може да се появят в резултат на хормонален дисбаланс например. Специалистите са категорични, че космите, които се появяват около зърната на гърдите ви, са съвсем безопасни. Д-р Джейн Минкин дори твърди, че 30% от представителките на нежния пол имат косми по гърдите.

Имайте предвид, че те могат да се появят и в резултат от приема на определени медикаменти или пък като следствие от наличието на поликистозни яйчници. Можете да бъдете спокойни, че не е проблем, ако ги оставите да си растат свободно.В случай обаче, че ви дразнят от естетическа гледна точка, бихте могли да ги премахнете. Съществуват редица методи за отстраняването им. На кой от всички тях ще заложите, е ваш избор.

Можете да се избавите от нежеланите косъмчета, които са израснали около зърната на гърдите ви като ползвате пинсета и ги оскубете. Спокойно бихте могли да се доверите и на кола маската или пък на самобръсначката.

Ако не ви се занимава често с премахването на тези косъмчета, можете дори да се подложите и на лазерна епилация, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.