Опитайте крехкостта на свинското филе в този специален сос (месото става неузнаваемо)

1
509

Неузнаваемо крехко става свинското месо в този специален сос, рецептата е убиец

Предлагаме ви една истинска рецепта убиец, защото приготвено по нея, свинското филе става изумително сочно и крехко. Никаква философия не е да го приготвиш, а после направо ти потичат лигите още от аромата му.

Това е едно от любимите ни ястия и сме сигурни, че ще допадне зверски и на вас, защото действително е повече от апетитно.

свинско филе
Най-сочното и крехко свинско филе става с този специален сос

Трябват ни четири филета от свинско месо, две и половина лъжици горчица, две лъжици ябълков оцет, две лъжици мед, една лъжица соев сос, половин лъжица вода, една лъжица ситно нарязан магданоз, три пасирани скилидки чесън, една четвърт лъжица джинджифил, две лъжици олио.

Първо трябва хубаво да начукаме свинското месо с чукче, а после да го смесим добре с оцета, горчицата, меда, водата, соевия сос, чесъна и магданоза. Омесваме ги хубаво и ги затваряме в един найлонов плик.



После ги оставяме така да престоят в хладилника на студено за няколко часа или една вечер.

Преди да започнем да го готвим, вадим месото около двадесетина минути преди това. Взимаме един тиган и го загряваме на среден огън, като прибавяме месото в него и го запържваме от двете страни за по пет минутки. После го махаме от тигана и го оставяме за още пет минути, преди да го нарежем.

В тигана прибавяме маринатата и я оставяме да заври за около три минути. Когато сервираме месото, го поливаме отгоре с маринатата и играта просто заспива.

Опитайте това свинско месо, приготвено по този начин, наистина уникално вкусно става. Пожелаваме ви да си го хапнете с наслада и до нови срещи с апетитни рецепти!

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Страшно….снимка как да приготвим най вкусното свинско филе и отдолу снимка как да премахнем гъбичките на краката.Двете една до друга май не са съвместими.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.